Που χρησιμοποιείτε

Για να προβάλει μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν.

Σωστό μέγεθος

 
Υπάρχουν πολλά μεγέθη για μια επαγγελματική κάρτα. Όλα τα πορτοφόλια όμως έχουν θήκες που είναι για πιστωτικές κάρτες διάστασης 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος που θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτές τις θήκες. Αν η κάρτα σας δεν χωρέσει σε μια τέτοια θήκη τότε ο πελάτης μπορεί να την χάσει ή ακόμα και να την πετάξει.
 
 

Σχεδιασμός

H επαγγελματική κάρτα πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και τον αριθμό του κινητού.
 

Πλαστικοποίηση και βάρος χαρτιού

 
Η πλαστικοποίηση ΔΕΝ είναι σαν και αυτή της αστυνομικής μας ταυτότητας. Είναι ένα ψιλό φύλλο ζελατίνης ματ το οποίο κολλάει πάνω στην κάρτα. Πολλές φορές τόσο λεπτό που μπορεί να μην γίνει αντιληπτό παρά μόνο αν η κάρτα σχιστεί. Η ζελατίνη αυτή καθιστά την επαγγελματική κάρτα πιο ανθεκτική σε υγρασία και τσαλακώματα. Το βάρος του χαρτιού είναι συνήθως μεταξύ 300 και 350γρ και το ειδικό χαρτί λέγεται Velvet.

Γραμματοσειρές

 
Μια με δυο το πολύ γραμματοσειρές οι οποίες πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους είναι το ιδανικό. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένες που πρέπει να κάνουν το οποιοδήποτε κείμενο να είναι ευανάγνωστο.
 

Ειδικά χαρτιά

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και μπορείτε να διαθέσετε 30 έως 40 ευρώ επιπλέον μπορείτε να τυπώσετε την επαγγελματική σας κάρτα σε κάποιο ειδικό χαρτί (γκοφρέ – ιριδίζον κλπ). Αυτό είναι κάτι μου μπορεί να εντυπωσιάζει τον υποψήφιο πελάτη σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές.
 

Μακέτα – Δημιουργικό

 
Ο γραφίστας που θα αναλάβει να σχεδιάσει για εσάς την εικόνα της επαγγελματικής σας κάρτας
πρέπει πρώτα απ’ όλα να καταλάβει εσάς, το ύφος της εργασίας σας και την έμφαση που θέλετε να δώσετε. Καλό είναι εάν η κάρτα σας συνοδεύεται από κάποιο λογότυπο να το έχετε σε ψηφιακή μορφή και να δοθεί για να μπορέσει να δημιουργηθεί η μακέτα, προσέξτε η δημιουργία λογοτύπου είναι συνήθως μια υπηρεσία που χρεώνεται εξτρά και περιέχει διαφορετικές προδιαγραφές από μια μακέτα κάρτας. Έχοντας δώσει τα στοιχεία που θέλετε να αναγράφει και κάποιο λογότυπο είναι λοιπόν στο χέρι του γραφίστα να σας εντυπωσιάσει.
 
Στην Proconcept Διαφημιστική με την πολυετή μας πείρα μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εκτυπώσουμε για εσάς τις επαγγελματικές σας κάρτες.
 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας και σίγουρα μαζί πετύχουμε την καλύτερη επιλογή ιδανικά για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε στα τηλέφωνα: 2114112622
ή στείλτε μας με  email τις ερωτήσεις σας στο : info@proconcept.gr