Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε διαφημιστική σας ανάγκη

Το δημιουργικό τμήμα της Proconcept αποτελείτε απο επαγγελματίες των γραφικών τεχνών έτοιμοι να αναλάβουν κάθε project με επαγγελματισμό και μεράκι. Κάθε εργασία για εμάς ειναι και μια πρόκλυση για να ξεπεράσουμε τον ιδιο μας τον εαυτό. Ακολουθούμε πάντα τις τάσεις της εποχής και φέρνουμε σε κάθε μας δουλειά κάτι νέο και πρωτοποριακό.
Απο τον σχεδιασμό του λογοτύπου σας μέχρι ολόκληρης της εταιρικής σας ταυτότητας ακολουθούμε συγκεκριμένη στρατηγική και έρευνα αγοράς ώστε η ταυτότητα της επιχείρησής σας να είναι πάντα ενα βήμα μπροστά.

 

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις Offset και Ψηφιακές, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων και με επαγγελματίες τυπογράφους φέρνουμε εις πέρας κάθε σας ανάγκη για έντυπη διαφήμιση. Με μηχανήματα παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στις εκτυπώσεις σας αφού περνάνεσταδιακά 3 διαφορετικοί ποιοτικοί έλεγχει έως το στάδιο της τελικής εκτύπωσης.

 

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για την επιχείρηση σας ιστοσελίδες και eshops με μοναδικό περιεχόμενο και λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες και τη φύση του επαγγέλματος σας. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη καθώς και εκπαιδευτικό υλικό προκειμένου να εξοικειωθείτε με τον ιστότοπο σας και να μπορείτε να αναθέσετε την διαχείριση του στο προσωπικό σας. Διαλέγουμε και αναπτύσσουμε κώδικα προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την εταιρική σας ταυτότητα και να εκσυγχρονίσουμε τις υπηρεσίες σας. Το πακέτο των υπηρεσιών μας ξεκινάει από απλές στατικές ιστοσελίδες και φτάνει ως custom πλατφόρμες επεξεργασμένες από την γραφιστική μας ομάδα. Οι έμπειροι συνεργάτες προγραμματιστές μας θα καταγράψουν τις ιδέες σας και θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση.

 

Η ομάδα του Video Production είναι αυτή που θα δώσει χρώμα, κίνηση, φωνή και μορφή σε κάθε σας ανάγκη για διαφήμιση μέσω ραδιοφώνου ή τηλεόρασης. δημιουργούμε για εσάς εκπληκτικά animation ή post production βίντεο για μια εντυπωσιακή προβολή της επιχείρησής σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η ομάδα μας αποτελείται από animators, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, speaker και μοντέρ που μαζί θα δώσουμε στο ευρύ κοινό την κατάλληλη εικόνα που χρειάζεται η επιχείρησή σας ώστε να αποκτείσετε στοχευμένα το κοινό σας μέσα από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης σήμερα. Σε συνεργασία με τηλεοπτικά αλλα και ραδιοφωνικά κανάλια αναλαμβάνουμε να σας δώσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο προβολής πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

Με τα κατάλληλα μέσα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάθε φορά.

Μοντέρνα Γραφικά και Animations

Δημιουργούμε φανταστικά γραφικά στοιχεία ξεχωριστά για κάθε περίπτωση. Δίνουμε χρώμα, μορφή & σχήμα σε κάθε σας ιδέα.

Εξατομικευμένες Ιστοσελίδες

Λειτουργίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας με γρήγορο και άρτιο σχεδιασμο που συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας

Ποιοτικές και Οικονομικές Εκτυπώσεις.

Με 3 ποιοτικούς ελέγχους κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Ελληνικό Γρήγορο Hosting με πολλές εφαρμογές

Επωφεληθείτε από την Ελληνική IP που συνοδεύει όλα τα πακέτα μας, για υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα αναζήτησης του Google.

Χρειάζεστε βοήθεια; Η ομάδα υποστήριξης της Proconcept είναι πάντα δίπλα σας, για να σας παρέχει αδιάλειπτα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας και παραμετροποίησης του επαγγελματικού ή προσωπικού σας διαδικτυακού τόπου.

Όπου και να διατηρείτε τη φιλοξενία σας, εξειδικευμένος Hosting Migration Specialist θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μεταφορά του site σας  χωρίς downtime!

Διαχειριστείτε τις υπηρεσίες του πακέτου φιλοξενίας σας στην Proconcept μέσα από ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Αγγλικά & Ελληνικά

Απογείωσε την επιχείρηση σου!

Δημιουρικές ιδέες, Πρωτοπορία & Φαντασία