Βήματα κατασκευής ιστοσελίδας στην Proconcept

  • Διατύπωση των αναγκών προβολής της επιχειρησής σας.
  • Εύρεση  και κατοχύρωση κατάλληλου ονόματος χώρου (Domain).
  • Επιλογή πακέτου hosting που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • Κατασκευή μακέτας με την παροχή περιεχομένου και πολυμέσων.
  • Προ-τελική έγκριση του ιστοτόπου και διορθωτικές αλλαγές.
  • Βελτιστοποιήση μηχανών αναζήτησης και εγκατάσταση στατιστικών.
  • Τελική φάση – παράδοση ιστοσελίδας.
  • Σεμινάριο 1 ώρας  για την λειτουργία του site και βίντεο οδηγός.

Portfolio Websites & Eshops

Super Πακέτα  Hosting για όλες τις ανάγκες

Επωφεληθείτε από την Ελληνική IP που συνοδεύει όλα τα πακέτα μας, για υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα αναζήτησης του Google.

Χρειάζεστε βοήθεια; Η ομάδα υποστήριξης της Proconcept είναι πάντα δίπλα σας, για να σας παρέχει αδιάλειπτα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας και παραμετροποίησης του επαγγελματικού ή προσωπικού σας διαδικτυακού τόπου.

Όπου και να διατηρείτε τη φιλοξενία σας, εξειδικευμένος Hosting Migration Specialist θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη μεταφορά του site σας  χωρίς downtime!

Διαχειριστείτε τις υπηρεσίες του πακέτου φιλοξενίας σας στην Proconcept μέσα από ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Αγγλικά & Ελληνικά και αμέτρητες εφαρμογές.

Υπηρεσίες S.E.O. Βελτιστοποιήσης Ιστοτόπου για πρώτα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Στην Proconcept Διαφημιστική γνωρίζουμε καλύτερα απο τον καθένα, πως η προβολή μια επιχείρησης σε μεγαλύτερο κοινό αποτελεί εχέγγυο για την κερδοφορία της. Αναλαμβάνουμε λοιπόν να προωθήσουμε τον ιστότοπο σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αφού καταρτίσουμε απο κοινού το e-marketing plan σας. Αυτό εκτός απο την αποτύπωση των στόχων της εταιρίας σας σε μια επαγγελματική μελέτη μεταφράζετε απο τους SEO specialist μας σε μια καμπάνια διαδικτυακού marketing (SEM) με σκοπό την ενίσχυση της παρουσίας σας συνολικά στο Internet και όχι μεμονομένα στις μηχανές αναζήτησης.

Για όσους από εσάς διαθέτετε μια στρατηγική ηλεκτρονική προβολής της εταιρίας σας, εμείς σας παρέχουμε πρώτες σελίδες στη Google στα οργανικα αποτελέσματα. Mέσω επισταμένης μελέτης του ανταγωνισμού και βελτιστοποίηση περιεχομένου (tags, keywords, Adwords,meta-properties,descriptions) για την κάθε θεματική ενότητα ξεχωριστά και με γεωγραφικό προσδιορισμό των λέξεων κλειδιών που σας ενδιαφέρουν εξασφαλίζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η μυστική συνταγή μας για το Google 100%
Μηχανές Αναζήτησης 99%
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης 96%
Ειδική επεξεργασία κώδικα για eshop 88%

Απογείωσε την επιχείρηση σου!

Δημιουρικές ιδέες, Πρωτοπορία & Φαντασία