Το τοπικό UV στις επαγγελματικές κάρτες είναι μια μέθοδος που συνδυάζει προστασία από λεκέδες αλλά ταυτόχρονα και κάνει προκαλεί το ενδιαφέρον του αποδέκτη.
Είναι μια υπηρεσία που παρέχετε και προσθέτει τοπικά βερνίκι σε διάφορα σημεία της κάρτας (γράμματα – σχέδια) και δίνει την εντύπωση μιας απαλής γυαλάδας επάνω στα σημεία που έχει τοποθετηθεί.  
 
 
Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα έχει τοποθετηθεί uv στα γράμματα της κάρτας, δίνει την εντύπωση του ανάγλυφου και επίσης ανάλογα τον φωτισμό δημιουργεί μια γυαλάδα στα σημεία που έχουμε επιλέξει να μπει.
To ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και σε σχέδια με την βοήθεια φυσικά ενός γραφίστα καθώς θα πρέπει να επιλεγεί το σχέδιο και να σχεδιάσουμε έπειτα ακριβώς που θα μπει το uv, δηλαδή πρέπει το σχέδιο να μετατραπεί σε γραμμικό ώστε να μπορέσει να γίνει το τοπικό uv.
 
 
H μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε επαγγελματικές κάρτες που έχουν και ματ ή γυαλιστερή πλαστικοποίηση και δίνει πραγματικά μια ξεχωριστή εντύπωση στον σκοπούμενο παραλήπτη.
Το κόστος σε σχέση με τις απλές επαγγελματικές κάρτες δεν ξεφεύγει πολύ (25€-50€)
στα 1000τμχ, άρα εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε με την εταιρική σας ταυτότητα, μια καλή πρόταση και οικονομική σε σχέση με την ποσότητα το τοπικό UV ή Spot UV είναι η ιδανική λύση.
 
 
Στην Proconcept εφαρμόζουμε τεχνικές όπως τοπικό UV
για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες
καλέστε μας: 2114112622
 
Στείλτε μας email: info@proconcept.gr